Ticket to Heaven - praktisk børnetøj til aktive børn

Ticket to Heaven - praktisk børnetøj til aktive børn

Ticket to Heaven er igen blevet udråbt som vinder, når det kommer til børnetøj, der passer godt på børn. Efterspurgt af kvalitetsbevidste forældre og nu også anbefalet af Forbrugerrådet, finder du ikke et mærke, der i den grad beskytter og passer på dit barn, som Ticket to Heaven.

Her er børnetøj, der har barnets interesser for øje. Det anerkendte mærkes designs tager udgangspunkt i de udfordringer, barnet kommer ud for i en travl dag med fart på og kreativ leg. Med kraftige materialer i åndbar og slidstærk kvalitet, beviser Ticket to Heaven, at de kender børnenes behov, og at det er med dem i tankerne, at tøjet skabes. Designerne bag stiller kravene til høj og gennemført kvalitet, så du som forælder ikke skal bekymre dig om den.

Ticket to Heaven børnetøj handler først og fremmest om sikkerhed. Som det bør være, når det gælder tøj til dit barn, søger Ticket to Heaven at levere børnetøj, der kan holde til at blive slidt, og som sikrer dit barn i ethvert element. Særligt i vore nordiske klima, hvor vejret er ligeså uforudsigeligt, som det er omskifteligt, handler det om at klæde børnene på, så intet vejrlig bliver en hindring. En god jakke er et godt udgangspunkt, der gør dit barn velforberedt til de kommende sæsoner. Her finder du blandt andet skidragter og vinterjakker til de mindste fra Ticket to Heaven. Geniale detaljer som reflekser og hætter, der let ryger af, hvis barnet sidder fast, gør hverdagen tryggere. Det gennemtestede og anerkendte mærke yder beskyttelse i topklasse, og med den nye kollektion fra Ticket to Heaven er der ingen undskyldning for at blive indendørs!

Tags: børnetøj, Ticket to heaven