Sneakers til børn med stil

Sneakers til børn udsalg & gode tilbud

Leder du efter tilbud på sneakers til børn? Så kig indenfor i fantastiske univers af børnesneakers - der er helt sikkert et par der er perfekt til dit barn uanset alder og køn.

Friske farver og vilde mønstre vil med garanti vække stor begejstring på legepladsen og overalt, hvor de små sko kommer.

Læs mere

Klar til regn med smart regntøj

Regntøj til børn UDSALG online

Gør dit barn klar til regnvejr med smart regntøj. Børn er ofte udenfor mere end voksne med børnehave, skole og fritidshjem: dette kræver jo at barnets garderobe indeholder praktisk, passende regntøj til udendørsleg uanset vejret.
Her finder du tilbud på smart regntøj, som holder dit barn tørt i regn og rusk. Vælg mellem flyverdragt/heldragt eller den meget praktiske todelte variant med regnjakke og regnbukser til børn.

Læs mere

Lego Wear børnetøj udsalg

Lego Wear børnetøj udsalg

Kan man kalde tøj fra LEGO Wear legetøj? Ja, for det er skabt til leg! Alle børn og voksne kender LEGO, og de fleste ved også, at det kendte legetøjsfirma har en flot og funktionel tøjkollektion til børn fra 0-12 år.
Tøjet fra LEGO Wear er smart i designet, men samtidig er der ikke gået på kompromis med de gode og holdbare materialer. Dette sikrer blandt andet, at LEGO Wear børnetøj kan holde til aktive børns hverdag.

Læs mere